Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

νυχτα στην πολη.........





Χθες τελικά βγήκα δεν μπορούσα να μείνω μέσα , δεν ήθελα να κολλήσω στο δίκτυο ήθελα να δω να μιλήσω… αλλά ας τα πάρω ανάποδα τα πράγματα.

Ξυπνάω το πρωί ,έχω κοιμηθεί μόνο λίγες ώρες, μετά από πιόμα , δεν έχω πονοκέφαλο μόνο διψάω, πίνω νερό κοιτάω την ώρα είναι όντως νωρίς 9, ανοίγω το ράδιο στον εν λευκό που τέτοια ώρα έχει γαματες μουσικές , κοιτάω έξω από το παράθυρο , έχει συννεφιά , θέλω να βρέξει έχω αρκετό καιρό να δω βροχή, χθες που γυρνούσα έπεφταν κάτι σταγόνες υποψίες βροχής, σκεφτόμουν τι ωραία να ξυπνήσω το πρωί και να βρέχει (τώρα που γράφω είναι απόγευμα και βροχή δεν έχω δει , συμβιβάζομαι και με την συννεφιά ) την πέφτω ξανά στο κρεβάτι. Δεν θέλω να κοιμηθώ ,έχω εφηβικές καύλες και στο μυαλό είναι καρφωμένες οι χθεσινές εικόνες που είναι νωπές ακόμη , είναι το μωρό που είδα χθες στο γνωστό μπαράκι , νέο μωρό , ένα δέρμα αλαβάστρινο , γυάλιζε σαν μαρμαρυγή, τα δάκτυλα του τόσο ευγενικά και όμορφα, τα χείλη του κόκκινα σαν αίμα και σαρκώδη , ο τρόπος που κάπνιζε το τσιγάρο ερασιτεχνικός αλλά με πάθος , πόσο θα ήθελα να ήταν εδώ μαζί μου να εξερευνούσε το κορμί μου με τα χείλη του, να το κρατούσα σφιχτά κοντά μου , να ξυπνήσουμε μαζί και έξω να βρέχει . δεν μιλήσαμε ήταν με παρέα έπεσαν κάτι λοξές ματιές ,αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι παίζει ,αν ήταν με τη σχέση η μόνο . στο μπαράκι είδα την Χ. δεν ήταν με τη γνωστή της παρέα, είδα αλλά άτομα μαζί της, μιλήσαμε , μου είπε πόσο της αρέσει η μουσική που παίζουν οι φίλοι μου το Σάββατο το βράδυ στο ιντερνετ(έχω αναφερθεί σε άλλο πόση γα την εκπομπή). Είδα πολλούς γνωστούς θαμώνες , είχε πολύ κόσμο, για τρίτη βράδυ ήταν σαν γιορτή . ντ τζ παίζει γαματα ανεβάστηκα τραγούδια , πολλοί θαμώνες που είναι και φίλοι του χειροκροτούν σε κάθε τραγούδι , κάποια στιγμή παίζει το ‘’dimistification’’ apo tous lush αγαπημένο τραγούδι από τα 90’ς , παίζει και grandaddy

. μιλάω με ένα γνωστό μου ,τον οποίο είχα δει την Παρασκευή στη ρωσική ντίσκο , είχαμε μιλήσει και εκεί αλλά σίγουρα δεν θυμόταν τίποτα εφόσον κοιμόνταν πάνω στην πιστά. Του λέω εντάξει συνήλθαμε από τα κομμάτια ? ναι μετά από δυο μέρες ύπνο μια χαρά είμαι , ναι σε βλέπω του λέω ,έτοιμος για νέες ήττες , για νέες συντριβές που λένε οι τρύπες.. είναι και φίλος από τους closer sto bar μου λέει θα δώσουν συναυλία μαζί με αλλά ελληνικά συγκροτήματα στο σταυρό του νότου κάπου μέσα στο Μάη . εντοπίζω εκείνο το αγοράκι με το θράσος που μου είχε μιλήσει στην ρώσικη ντίσκο. Περνάει συνεχεία από μπροστά μου και κάνει τον κινέζο , σαν να μην με δει ποτέ σαν να μην αυτός που μου την έπεσε , μέσα μου γελάω με την μαλακία του κόσμου . πίνω και άλλη μπύρα το μπαρ είναι γεμάτο που αλλού να πας . το μωρό δίπλα με έχει πεθάνει σε άλλες εποχές θα το είχα ερωτευθεί παραφορά , τώρα είναι απλά κάτι ωραίο , που θα ήθελα να περάσω μαζί του, ξέρω πως αν δεν το ξανά δω πρόσφατα θα το ξεχάσω εύκολα . δεν διαρκούν οι εικόνες για πολύ .αποφασίζω να φύγω , αρχίζω και φωτογραφίζω διάφορα αντικείμενα από βιτρίνες μέχρι τις γραμμές του δρόμου ,μπανανόφλουδες και σκουπίδια . έχει συννεφιά θέλω να βρέξει . διασχίζω τους έρημους δρόμους , φυσάει ένα ωραία δροσερό αεράκι , δεν θέλω να έρθει ακόμη το καλοκαίρι ,αν και πιστεύω θα έρθει πολύ σύντομα . οι ακακίες έχουν χάση τα Ανθή τους και δεν υπάρχει στον αέρα το ευωδιαστό άρωμα τους που τόσο με μέθυσε στις προηγούμενες βόλτες μου. Μήνυμα ότι το καλοκαίρι είναι κοντά. Ελπίζω να βρέξει αρκετά αυτές τις μέρες . φτάνω σπίτι ξαπλώνω και διαβάζω λιγάκι το βιβλίο ‘’ ναρκωτικά και μέθη ‘’του ερνστ γιουνγκερ σε μετάφραση Κωστή Παπαγιωργη. Νυστάζω το κλείνω, ο μορφέας με αγκαλιάζει ακαριαία .

Υ.γ. ημέρα στις ειδήσεις στο ράδιο , οι νεκροί στην Μυανμάρ έχουν φτάσει τις 23000

Πολύς θάνατος , άσχημες ειδήσεις για το περιβάλλων και για τον άνθρωπο.

Υ.γ. σήμερα έχω σκοπό να μην βγω ,αλλά μέχρι το βράδυ ποιος γνωρίζει ….

υ.γ. δεν βρηκα το dimistification alla kai to lady killers mia xara einai

11 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Ωραιο παπα, by the way Ρωσικη Ντισκο?
Καλα που ζω εγω?

Unknown είπε...

Οι ακακίες έχουν χάσει τη μυρωδιά τους, το καλοκαίρι είναι -σχεδόν- εδώ!

Το κομμάτι που έβαλες μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει τρελές καταστάσεις κάπου στο κέντρο της Αθηνούπολης.

Συνεχίζω να απολαμβάνω τις ημερολογιακές σου εγγραφές.

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

μ'αρέσει το πόσο ταιριάζει χρωματικά το παπούτσι σου με το πεζοδρόμιο, η απαίσια άσφαλτος της πόλης με τα νυχτερινά χρώματα, που σε διαβαζω κάθε μέρα. να είσαι καλά.

b|a|s|n\i/a είπε...

ατυχώς δεν έχει βρέξει ακόμα

.......marmarigi....... είπε...

@bas....atixws de les tipota , ypomoni :)) na vrejei na diarkesei h anixi perissotero

.......marmarigi....... είπε...

@ e-xoyrane , free press den viavazeis? ayrio kykloforei lifo ,ath, voice. ola ayta enhmerwnoyn , soy eipa kai myspace koita.

.......marmarigi....... είπε...

@le poet... h nikta ta kanei ola pio omorfa !!!!

.......marmarigi....... είπε...

@dana...to kalokairi tha mas zwsei , kai einai apo tis elaxistes fores opoy den me noizei na erthei , mia xara thn exw vrei me thn anixi, poy teriazei kai sthn athina.

helmet είπε...

σε προτιμω απο την δεσποινα τριβολη. εισαι το αγορι στην πολη. αληθεια επαθα φρικη με το ρειτινγκ. μολις το ειδα στο μπλογγ μου μπηκα στο δικο σου και ειχες και εσυ σε αντιθεση με τον λε ποε μογ. πως εγινε αυτο? δεν με πειραζει το ρειτινγκ σαν φαση. αλλα μου χαλαει ολο το ιματζ με την κακογουστια του. πως μπορω να απαλλαγω? αν μαθεις οτιδηποτε σφυρα. τα λεμε...

Ο ποιητής της πλατείας είπε...

υπεροχες εικονες!
με εχει πιασει μια μανια με τις εικονες, τελευταια. εχω γεμισει τον σκληρο δισκο με οτι μπορεις να φανταστεις.
καλημερα!

.......marmarigi....... είπε...

@poihth .. na eisai kala lai na mas grapseis kana poiima...exw parei exwteriko skliro gia tis fwtografies mono.