Τρίτη 22 Απριλίου 2008

?????????

Επέστρεψα χθες από την συνάντηση με φίλους και με το μωρο ………….άρχισα να γράφω αυτά που ένοιωθα. Η ώρα είχε πάει 5 . κλείνω το pc , ξαπλώνω να κοιμηθώ. Πολλές σκέψεις γυρίζουν στο κεφάλι μου ,κάποια στιγμή λίγα δάκρυα κάνουν την εμφάνιση τους , δεν μου συμβαίνει συχνά . αναρωτιέμαι γιατί συγκινήθηκα , τι είναι αυτό που με απασχολεί , μάλλον δεν είναι ένα ,είναι πολλά . κοιμάμαι εύκολα , ξυπνάω ,έχω κοιμηθεί λίγες ώρες , νοιώθω κάπως εξαγριωμένος , κάνω καφέ και ανοίγω το pc .τηλεφωνώ να δω τι γίνεται με τη φωτογραφική που την έχω πάει για επισκευή . το τηλέφωνο από χθες το έχουν μπλοκάρει και δεν μπορώ να επικοινωνήσω . θα φύγω χωρίς τη φωτογραφική . όσο το σκέφτομαι ,νευριάζω περισσότερο , κάποια στιγμή πειράζω τη μύτη μου και ματώνει λιγάκι , και αυτό έχει να μου συμβεί χρόνια , μικρός θυμάμαι συνέβαινε συχνά …το βράδυ έχω να πάω σε ένα live έχω διπλή πρόσκληση ,αλλά δεν ακολουθεί κανείς από την παρέα (έχω γίνει έξαλλος) δεν ξέρω ίσως άπω μονός …..θέλω να βγω δεν μπορώ να καθίσω σπίτι ……..αύριο θα φύγω δεν έχω και πολύ διάθεση να πάω ,αλλά ίσως χαλαρώσω στο χωριό και αδειασω το μυαλό μου άπω τις σκέψεις , θα δω το σκύλο μας θα χαίρει πολύ και εγώ το ίδιο ο τρόπος που δείχνουν την αγάπη τους τα σκυλιά είναι μοναδικός , θα πάμε βόλτες ,θα τρεξουμε ............

20 σχόλια:

TRELANDJAS MIXER είπε...

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ
Άλλαξες το χρώμα, έβαλες κ άσπρα γράμματα κ μου βγήκαν τα μάτια για να το διαβάσω.

Οι μέρες κυλούν κάπως έστι τελίκα για όλους, στα ανεκπλήρωτα όνειρα μας.

Κ γω βαριέμαι α πάω-ξάνα- στην κάρυστο, αλλά δεν έχω λεφτά για αλλού, κ ευελπιστώ ότι θα ανοίξη το μυαλό μου με βούτες στη θάλασσα, βόλτες στους αγρούς, ουζάκι στη παραλία, κάποιες σκόρπιες κουβέντες με την μάνα μου, κ λόγια του "αέρα" με τους λοιπούς συγγενείς.
Δεν βρεθήκαμε τελικά, σταμάτησα από το εστιατόριο, αναλυτικά, στην ΚΑΡΑΡ!ΚΤΟΥΡΑ, ελπίζω να περάσεις όπως επιθυμείς, κ τα λέμε στο αντάμωμα.

Φιλιά κ στους άδικτυότους

.......marmarigi....... είπε...

kai egw variemai na paw gia xiliosti fora sto xwrio gia pasxa, alla no money , no honey . kala diktiomenoi einai alla den mplogkaroyn exoyn kolisei me ti moysiki . tha ta poyme meta anastimenoi apo ta vasana kai ta oneira .....:)))

αμμος είπε...

Να με συγχωρείς αλλά με την αλλαγή χρώματος το μπλογκ σου σχεδόν δε διαβάζεται, σκούρυνε λίγο τις γραμματοσειρές ή το φόντο.
Να περάσεις καλά στις διακοπές σου!
[Όσον αφορά το προηγούμενο ποστ, η Ινδιάννα από το μπλογκ μου είναι εξαρτημένη από το Ποπ, είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεστε φατσικά.]

.......marmarigi....... είπε...

poli pithanon , oloi mia megali parea... na eisia kala kai esi kai i indiana ,kai kalo pasxa

b|a|s|n\i/a είπε...

καλά να περάσετε. με πολλές βόλτες και πολλά τρεχαλητά. και όταν τα σκυλιά σε κοιτάνε στα μάτια! τι μπορεί να πει κανείς. καλή ανάσταση!

Είδωλο είπε...

ωραια που θα αποδρασετε ολοι, μονο εμεις θα μεινουμε πισω.

mmexer είπε...

εμ... να μην γκρινιάζεις που θα φύγεις....
Ρώτα και μας που θα μαστε μόνοι στην Αθήνα.... :(
Καλά να περάσεις πάντως!

Eulie Aeglie είπε...

Α, άνθισες εδώ μέσα. Σε πήρε η μέθη της άνοιξης. Καλό πάσχα στο χωριό. Ανάσταση και άνοιξη και αγάπη. Και α-λήθη.

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

καλό Πάσχα, και καλή τύχη.. δεν είμαι σε φάση να πω κάτι παραπάνω.. εδώ τίποτα δεν θυμίζει Πάσχα. και αυτό είναι μάλλον καλό. καλό βράδυ..

.......marmarigi....... είπε...

@x-our, mmexer...., kala einai na pas kapoy apla einai to idio kathe xrono , kai genika oi giortes den me trelenoyn ,oi pares exoyn skorpisei ...den eeinai opvs otan eimoyn fititis poy briskomastan kai xesaloname ,anyway kai sthn athina kala tha einai , eyxomai na perasete special!!!

.......marmarigi....... είπε...

@poet... na pernas kala ,kai to pasxa den einai tipota , ola ayta einai gia mikra pedia , emporoys kai vlakes.

Roadartist είπε...

Περασα να σου αφησω τις ευχες μου..Καλή Ανάσταση να εχεις, να περασεις καλα αυτες τις μερες! Φιλιά!!

Ινδιάννα είπε...

Καλά δε ντρέπεσαι; Διπλή πρόσκληση για live και γκρινιάζεις; Άλλη φορά όταν δεν ακολουθεί η παρέα να σκέφτεσαι τις μικρές (εντάξει, όχι και τόσο μικρές!) Ινδιάνες που καταναλώνουν μουσική για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και θα πήγαιναν σε όλα τα live του κοσμου (εντάξει, όχι στα live μπουζούκια!) αν είχαν πρόσκληση.
Παρακαλoύμε τις προσκλήσεις που δεν χρειάζεστε εσείς τα χλωμά πρόσωπα, να τις δίνετε σε IndieAnnes!
Καλό Πάσχα! :)

Λου είπε...

Καλο Πασχα φιλε, για σενα που θα το γιορτασεις....οσο κι αν ξενερωσεις....σκεψου και τους συγχρονους δουλοπαροικους σαν εμενα, που εδω θα σεριανιζω στην Αθηνα....αχ....και ποσο θα 'θελα να 'μαι στο χωριο μου....
Να περασεις καλα...και να γυρισεις γεματος ενεργεια!!!

greendim είπε...

Σου εύχομαι φέτος το Πάσχα να περάσεις εξαιρετικά και να μην βαρεθείς καθόλου! Ευαίσθητα λόγια είχε το ποστ σου και μου άρεσε...

"ζαχαρούλα.." είπε...

..εγώ πάντως σου εύχομαι να ξεκουραστείς και να σου συμβεί κάτι τόσο αναπάντεχο στο χωριό που να σου μείνει αυτό το Πάσχα αξέχαστο!!!

φιλάκια!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα!! καλημέρα!! καλημέρα!!

Χρισός Ανέστη!!!!

.......marmarigi....... είπε...

@roadartist....thanks ευχομαι να περασες καλα ,και να περνας παντα καλα!!!!
@ μικρη ινδιανα ,αν ειχες επισκευθει το μπλογκ μου εγκαιρως ισως πηγαιναμε μαζι στο live ,τελικα πηγε χαμενη η προσκληση , και δεν ειμαι χλωμο προσωπο ,ειμαι μεξικανος ...

.......marmarigi....... είπε...

@λου..ελπιζω να περασες καλα στην αθηνα... εγω καλα περασα(εκανα κατι βολτες με το σκυλο στη φυση , ηταν τελεια) οσο για τα πασχαλινα εθιμα ,συμμετεχω στα φαγητα επειδη μου αρεσει η μαγειρική .

.......marmarigi....... είπε...

@greendim..ευχαριστω για τις ευχες να εισαι καλα και καλη επιστροφη ...
@ζαχαρουλα...τιποτα αναπαντεχο δεν συνεβει , ηταν μαλλον απο τα ηρεμα ... την καλησπερα μου.