Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

closer tonight mad club

mystery falls down





η βραδια αποψε εχει συναυλια στο mad με τους closer ενα απο τα καλυτερα αγγλοφωνα ελληνικα γκρουπ που εχουν καταφερει να επιβιωσουν μεσα απο το χαμο που γινεται με τα κωλοσκυλοτραγουδα .
και με τα amateur party κι οποιος επιβιωσει καλησπερα σας ..........

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραίοι οι closer!

Εύχομαι να περάσεις καλά και να μας γράψεις πως ήταν!

:-)

Aviator είπε...

Εγώ τώρα γύρισα απο το MAYO που είχαμε πάει, περάσαμε πολύ όμορφα.. τώρα είδα το ποστ. Ποτέ δεν έχω πάει στο Mad και δεν το έχω σκοπό..

Είδωλο είπε...

Aν και δεν παρακολουθω τα πολιτιστικα δρωμενα, ομολγω πως οι closer ειναι πολυ καλοι, τους παρακολουθησα με το OST των Singles. Ωστοσο δεν ειμαι ανθρωπος της συναυλιας, εγω θελω να απολαυσω το θεαμα καθιστος και με μπολικο αερα.

.......marmarigi....... είπε...

@aviator...den xaneis kai kati poy den exeis paei mad ....to mad htan stis doxes toy oatn htan sth syggroy meta asta xalia ....emeis permame merikes fores logo gnwrimias klp...

.......marmarigi....... είπε...

@x-0ur..νεο παιδι και δεν κοιτας τα πολιτιστικα δρωμενα , τι κανεις? και θες να εισαι καθιστος λες και εχουν περασει ολοι οι αιωνες απο πανω σου , τι πραγματα ειναι αυτα νεε ? εχω να σου πω οι συναυλιες ειναι καταπλυκτικες και εχω δει συγκροτηματα που δεν γνωριζα τη δουλεια τους και περασα υπεροχα ..κανε καποια προσπαθεια

.......marmarigi....... είπε...

@dana...ηταν πολυ καλοι ,απο τα καλυτερα λιωε τους παροτι ελειπε η κοπελα που παιζει βιολι .....αλλα πολυ καλοι ηταν και οι fade out .