Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

today

Νοιώθω κουρασμένος ,σκέφτομαι να γράψω κάτι ή όχι ? τώρα γράφω τι άλλο ? για την σημερινή μέρα , μια μέρα κάπως περίεργη . σήμερα βρέθηκα με τους κολλητούς. πρωτα μου τηλεφωνεί ο Τεο να βρεθούμε στο καφενείο που βρισκόμαστε συνήθως στα Εξάρχεια , του το απορρίπτω ,μετά μου λέει για Διόσκουρους , κι αυτό άκυρο . τέλος του λέω αερόστατο Παγκράτι . συμφωνεί .

Φτάνω πρώτος έρχεται σε λίγο , αυτό το μαγαζί δεν είναι από τα αγαπημένα μου αλλά μένω κοντά και έχει κάτι καλό είναι ήσυχο , παραγγέλνουμε ούζα με μεζέ.

Σε λίγο έρχεται και ο Νίκος , παραγγέλνει εσπρεσσο , έχει πρόγραμμα λέει ,δεν ξανά πίνει καθημερινή μέχρι την 1η Ιουνίου, δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Η συζήτηση είναι γύρω από τις μουσικές , μετά μου κάνουν σχόλια για το μπλογκ , με εκνευρίζουν πολύ. Δεν έχω όρεξη για κουλτούρες . φεύγει ο νικ. Έρχεται ο Γιώργος ,μας βρίσκει στο δεύτερο καραφάκι . . το πίνουμε και περνάμε για λίγο από το σπίτι μου , μου έχει φέρει τη φωτογραφική μηχανή του , να φωτογραφίσω κάτι που θέλω . μετά την κάνουμε για σπίτι του Τεο να κάνουμε πρόβα στο ιντερνετικο ραδιόφωνο. Ξεκινάει ο Τεο ως πιο έμπειρος ,εγώ αρχίζω να διαβάζω αποσπάσματα από βιβλία . από τους ‘’μποεμ’’ του νταν φρανκ και τις ήσυχες μέρες στο κλισι του χενρι μιλλερ , μέχρι αποφθέγματα του τσεζαρε παβεζε και του οσκαρ ουαιλντ . έχει γέλιο η φάση ,πίνουμε και τις μπύρες μας. τελειώνουμε και μετά ακούμε για λίγο αυτά που είπαμε. τη φωνή μου δεν την αναγνωρίζω ,άσε που μου φαίνεται απαίσια . το γράφουμε και σε cd για να το έχουμε ,τεκμήριο. Στην επιστροφή ο Γ. με ρωτάει αν έχω κάτι και είμαι κάπως απόμακρος μαζί του ή είναι αυτός σφιγμένος ? του λέω μάλλον είσαι εσύ του λέω ,και ξέρεις εγώ θέλω το χρόνο με τους φίλους . όταν κάνουμε να βρεθούμε πολύ καιρό ,θέλω ένα χρονικό διάστημα να συντονιστώ(εννοώ να βρεθώ ξεχωριστά με κάθε έναν, γιατί αλλιώς, εντάξει βρισκόμαστε .νοιώθω ότι με τον καθένα με δένουν αλλά πράγματα ,και αλλά λες όταν δεν παρεμβάλλεται άλλος.) Φτάνω σπίτι ,πεινάω αρκετά , μαγειρεύω μακαρόνια με λιαστή ντομάτα τυρί και μαϊντανό , κάτι γρήγορο και νόστιμο . ηρεμώ κάπως . ανοίγω το pc και γράφω , αυτό το πράγμα. το να γράφω με χαλαρώνει αυτήν την περίοδο . .

Υ.Γ. οι φίλοι είναι για να σε εκνευρίζουν ,αλλά τι θα κανείς χωρίς αυτούς?

Υ.Γ. είναι για να σου διορθώνουν τα λάθη ,αλλά και να σε παρασύρουν σε νέα λάθη .

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ Μπελάς, ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ………….,

8 σχόλια:

"ζαχαρούλα.." είπε...

Οι φιλίες αποτελούν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της ζωής. Είναι όμως γεγονός ότι η φιλία δεν είναι μια εύκολη ή απλή υπόθεση.

Είδωλο είπε...

εμενα ποτε θα μου μαγειρεψεις?

KAΡ!ΚΑΤΟΥΡΑ είπε...

Καλημέρα
Άλλαξα το χρώμα, γιατί μου άρεσε έτσι όπως έκανες το δικό σου, ήσουν η έμπνευση, παρότι το μαύρο δεν μου αρέσει, μπορώ να κάνω παιχνίδι με τα γράμματα με χρώμα.
Αχ οι φίλοι, τι θα κάναμε όμως χωρίς αυτούς? αυτή η αγάπη που άλλες φορές γίνεται καταστροφή κ άλλες φορές είναι μιά λύτρωση.
Το κασσετάκι θα δω πως μπορείς να το βάλεις στο blog σου.
επίσης στείλε μου πάλι το ιντερνετικό ράδιο των "προβληματικών" φίλων μας, κ όσο για τα σχόλια τους σχετικά με το blog, μην μασάς.

επίσης πές τους οτι περιμένω πρόσκληση να djearo στο ιντερνετικό τους.

Παρόλα αυτά δώστους φιλιά σε όλους, πές κ στον Νικ , να μην κάνει δηλώσεις, γιατί αυτές μας "τρώνε" τελικά.

Κ εσύ μην χάνεσε, να βρεθούμε εκτός δικτύου να τα π-ι-ούμε κ να πούμε κ για την παρούσιαση σου στην ΚΑΡ!ΚΑΤΟΥΡΑ, σπίτι μου σπίτι σου όπου νά είναι
καλή επιτυχία για αύριο

φιλιά μαν

Τρελός του Χωριού είπε...

Μετα από πολλα χρονια ,μπορώ με βεβαιότητα να σου πω οτι το μονο πράγμα στην ζωή μου που έχει κρατήσει την παιδικοτητα και την μαγεία του , είναι δυο τρείς κολλητοι που βρησκόμαστε καθε 3-4 ημέρες εδω και 25 χρονια.Και όταν τα προβληματα μου με παρασήρουν πολλες φορές,οταν κοιτάζω στα μάτια τους ,βλέπω τον εαυτό μου όταν ήταν παιδί και βρήσκω δύναμη να προχωρήσω. Οσο μεγαλώνουμε ,τοσο λιγοτεροι ανθρωποι θα υπάρχουν εκεί για να μας θυμιζουν την ζωή που Ζήσαμε.

.......marmarigi....... είπε...

@trelos .... oso megalwnoyme prepei na afinoyme xwro gia nees filies , ok den tha diafwnisw mazi soy ... etsi ki alliws me toys kolitous moy gnwrizomaste panv apo 15 xronia kai me kapoioys alloys perissotera

.......marmarigi....... είπε...

@ tipota den einai eykolo, patates na tiganiseis prepei na pas s.m. na exeis ladi ,na tis kathareiseis klp..kai efoson pinas akomi na tis fas...poso mallon pragmata opws h filia poy exei sxesi me alla atoma ..

.......marmarigi....... είπε...

@x-oyr...an se gnwrisw kai eisai kalo paidi isws , exeis kamia protimisi ?

.......marmarigi....... είπε...

@kar!k....xereis ti moy ti spaei ? poy moy kanoy sxolia xarittologontas ,alla den kanoyn ena blog kai na kanoyn ta sxolia mesa apo ekei ...kai den masaw apla ekneyrizomai kapoies stigmes.. tha toys pw ta xeretismata kai tha kanoyme kai ekpompi sigoyra. nai tha sou thl to sk.